Gericht zoeken? Ontvang vrijblijvend selectie op maat

KLANTENGETUIGENISSEN

Marc

Eind januari 2023 ging ik met pensioen en had al lang plannen om definitief te verhuizen naar Spanje. Vanaf half 2021 ben ik beginnen zoeken en heb ik verschillende makelaars aangeschreven om mijn wensen door te geven. Ook beurzen heb ik bezocht, de meest interessante panden waren gewoonlijk al verkocht… 

Toevallig bij Andalousia4you en Victoria terechtgekomen, ons eerste contact dateert van ergens begin januari 2023. Victoria had wel wat me kon interesseren, dus boek in een vlucht naar Málaga in de 2de week van februari, geen retour, ik dacht ik blijf tot ik iets gevonden heb en ik was toch op pensioen, tijd genoeg (zeggen ze…) Plots komt half januari de alerte Victoria op de proppen, ze heeft een annulatie en dat is een pand dat volledig aan mijn wensen voldoet. Maar op die korte periode geraak ik niet in Spanje, dus dan maar via video whatsapp een bezoek gedaan. Het is nog een ruwbouw en zolang het niet klaar kom je daar in Spanje niet binnen. Een hoek, benedenverdieping met een tuin, 3 slaapkamers, 2 badkamers, niet ver van de zee, een heel rustige omgeving in Algarrobo Costa kortom, alles voldoet aan mijn wensen en ik laat het één dag later door Victoria van de markt halen. Ik had mijn ideale woning in Spanje gevonden dankzij Victoria die van aanpakken weet!

Van januari tot oktober (overhandiging van de sleutels) kon ik steeds beroep doen op Victoria. Ook bij de oplevering op 27 september was Victoria erbij. Victoria reageert snel en dat geeft vertrouwen. Ze regelde ook een aannemer voor de inrichting van de tuin, een verzekering? Informeer daar maar eens. Victoria ik zou nog een garage willen huren om spulletjes te stockeren, heeft zij ook weeral geregeld. Mijn appartement was enkel met pré-airco, Victoria kende ook hier weer iemand die dat in orde kon brengen.

Aan mensen die iets in Spanje willen kopen wil ik de volgende raad geven, ga zeker langs bij Victoria in Caleta de Velez, anders heb je zeker iets gemist!

Ergens in maart is mijn definitieve verhuis gepland, ik kijk er naar uit om in mijn nieuwbouw appartement te gaan wonen, te genieten van de omgeving, de mooie afwerking en de leuke buren die ondertussen heb leren kennen tijdens mijn maandelijkse tripjes naar Algarrobo.

Met enorm veel dank aan Victoria en Andalucia4you, en die 4you is echt bij haar!
 
Marc Algarrobo 19 december 2023

Sancia

Hallo, ik ben Sancia, woon al 30 jaar in Spanje en woonde na het overlijden van mijn man in mei 2020 alleen in de Campo van Arenas.

Ik besefte dat de autoriteiten vanwege mijn hoge leeftijd konden besluiten mijn rijbewijs niet te verlengen.

Het is beter om het niet te laten totdat het gebeurt, voordat u naar een meer toegankelijke locatie verhuist. Een beslissing genomen door het hoofd en niet door het hart...

Het huis stond al een jaar te koop bij 3 makelaars, zonder positief resultaat. Toen hoorde ik over Victoria & Andalucia4you. Dus verwijderde het huis van de 3 agenten en ging solo met Victoria. Een betere keuze had ik niet kunnen maken. Totale inzet, alsof ik de enige klant in haar boeken was - prachtige foto's, video met zowel lokale als internationale promotie - alles op een zeer professionele maar vriendelijke manier uitgevoerd.

Het enige echtpaar dat Victoria meebracht om het huis te bezichtigen, besloot dat het voor hen was.

Maar wat nu?? Waar wil ik zijn? - Niet terug naar Groot-Brittannië

Ik vertelde Victoria: "Ik had een appartement nodig en Victoria vond er verschillende, die ik online zag en besloot dat ik er niet in kon wonen.
lokaal "Ik heb een huis - of eigenlijk twee", kondigt Victoria aan, alsof ze mijn reactie verwachtte.

Er werd dus een afspraak gemaakt om de twee op dezelfde dag te zien, aangezien ze allebei in dezelfde urbanisatie zaten.

Zodra ik de eerste zag, voelde ik dat dit mijn nieuwe thuis zou kunnen zijn: onberispelijk schoon, modern en dichtbij de dokter, het postkantoor, Ayuntamiento, winkels, bars en restaurants.

Dit was pas binnen 2 weken nadat ik het bod op mijn huis had geaccepteerd.

Victoria en haar team hebben mij zowel bij de verkoop van mijn huis als bij de aankoop van mijn nieuwe huis begeleid. Niets was haar teveel moeite, het beantwoorden van vragen die niets met de verkoop of aankoop te maken hadden.

Zelfs een afspraak gemaakt met een trapliftbedrijf, om mij te helpen met de 2 trappen. Wordt in het nieuwe jaar geïnstalleerd.

Ik kan niet genoeg zeggen over Victoria & Andalucia4you en zou haar en haar collega aanbevelen aan iedereen die zijn huis wil verkopen of een nieuw huis wil kopen.

Danny and Marleen

In mei 2023 ben ik samen met collega 1 week meegekomen naar Andalusie en meteen was ik verliefd op de prachtige omgeving , de zee, de bergen, de rust en de blauwe hemel met veel zon . Met een goed gevoel terug vertrokken na die week naar België en mijn echtgenoot Danny overtuigt van de prachtige omgeving. Samen zijn we dan eind augustus met de camper vertrokken naar de Spaanse zon. Na 1 weekje rust, en wat rond getoerd in de bergen wisten we dat we hier wel ons droomhuisje wouden vinden. Al van jongsaf was het al mijn droom , een bungalowtje… hoe ze het hier noemen een finca te hebben als vakantiewoning. Zo zijn we op andalucia4you terecht gekomen en met Victoria contact opgenomen. We legden haar onze voorkeuren van huisjes uit en in die 2 weken hebben we verschillende huisjes bezocht. Victoria pikte ons op, onderweg gaf zij uitleg over de omgeving, niks was haar teveel en altijd stond ze klaar, zelfs op een zaterdagmorgen.

Paar dagen voor ons vertrek naar België vonden we dankzij Victoria ons droomhuisje. Op 8 december zijn we terug gekomen en op 14 december hebben we de sleutels overhandigd gekregen. Dankzij Victoria en Andalucia4you, haar harde werk in het zoeken naar ieders wensen willen wij aan ieder aanbevelen.

Dankjewel Victoria voor je zachte en rustige uitstraling, je professionele inzet , met passie en met heel je hart doe jij je werk, je maakt mensen gelukkig met het vinden van hun droomhuis onder de Spaanse Andalusische zon.

Veel liefs Danny en Marleen

Ron en Vesna

Anderhalf jaar geleden begon onze zoektocht naar een huis in Zuid Spanje.

We kwamen in contact met Victoria van Andalusia4you. Ze vroeg ons wat onze wensen waren en samen met haar begon onze zoektocht.

Na meerdere bezichtigen en ook een potentieel pand op het oog liep het toch anders en hebben we onze zoektocht even stil moeten leggen.

Maar na een paar maanden vond Victoria een prachtig huis!

Na eerst een videobezichtiging zijn we al snel naar Spanje gevolgen om het huis, in de Campo van het pittoreske witte dorp Arenas, fysieke te bezichtig. Wat een plaatje!

We vielen als een blok voor het uitzicht en het huis voldeed aan alle belangrijke wensen die wij hadden.

Dankzij het harde werk van Victoria en haar professionele netwerk is alles goed verlopen en zijn wij sinds 30 november de trotse eigenaren van dit prachtige huis!

Dankbaar dat Victoria op ons pad is gekomen en voor de fijne samenwerking!

Op naar een mooie nieuwe zonnige toekomst.

 

Hasta luego,

 

Ron en Vesna

Eugenie

Onze zoektocht is, mede dankzij Victoria’s professionele hulp, ontzettend snel verlopen: tussen het allereerste begin van onze zoektocht en de aankoop van ons appartement in Nerja zat nog geen maand.

Op de site van Andalucia4you zagen we een mooi appartement in Torrox staan. Nadat ik hierover per mail contact met Victoria opnam, kreeg ik meteen bericht en de vraag wat onze wensen/eisen zijn.

Onze grootste wensen waren: zeezicht, 2 slaapkamers, 2 badkamers en in de buurt van een stadje/dorpje.
Meteen kregen we een aantal appartementen doorgestuurd die aan onze wensen voldeden. Het fijne was ook de communicatie met Victoria. Dankzij haar kwamen we er steeds meer achter wat echt belangrijk voor ons was.

Nog geen maand na ons eerste contact met Victoria ben ik op het vliegtuig gestapt om een vijftal appartementen in Torrox Costa en in Nerja te bekijken. Mijn man kon vanwege zijn werk helaas niet mee maar gaf mij een vrijbrief: voor hem was zeezicht het belangrijkste en eigenlijk had hij zijn keuze op basis van foto’s al gemaakt: een appartement in Nerja had zijn absolute voorkeur.

Samen zijn Victoria en ik de hele middag op stap geweest: niks was haar teveel. Op het appartement in Nerja was ook ik op slag verliefd en in overleg met Victoria heb ik ter plekke een bod uitgebracht, wat meteen werd geaccepteerd.

Tijdens het hele aankoopproces is Victoria mijn steun en toeverlaat geweest: zij bracht me in contact met een advocaat en een verzekeringsagent en regelde een afspraak met de bank. Op mijn vele vragen tijdens het aankoopproces en ook de afhandeling reageerde Victoria altijd direct, ontzettend vriendelijk en adequaat, waardoor het hele proces (waar ik in eerste instantie tegenop keek vanwege alle verhalen welke ik van tevoren op internet had gelezen) ontzettend soepel verliep.

Ik ben haar daar enorm dankbaar voor. Ik kan Andalucia4you en Victoria in het bijzonder aan iedereen aanraden in een zoektocht naar een woning in Andalusië.

Eugénie (Nerja, November2023)

Roger & Jill

Onze ¨reis¨ heeft wat lang geduurd, maar niet door een gebrek aan enthousiasme van Victoria en haar team. Uiteindelijk hebben we de verkoop van onze villa, gelegen net buiten Almáchar in 2023 afgerond.  Victoria heeft zich gedurende een lange periode uit de naad gewerkt en we waarderen haar harde werk echt.  Ze is professioneel en vriendelijk tegelijk en haar communicatie is altijd uitstekend geweest.  Haar geduld met ons, die van een oudere generatie zijn en technologie gebruiken, is bewonderenswaardig geweest (en we weten zeker dat dit soms moeilijk was!) Heel erg bedankt voor je harde werk, Victoria.  We raden iedereen die op zoek is naar hun droomhuis, of iedereen die hun huis willen verkopen, aan om contact met je op te nemen.  We wensen je het allerbeste voor de toekomst. 

Roger & Jill

Mike & Ellen

Mike & Ellen

Wij zijn Mike en Ellen, een Duits stel met de droom van een huis aan de Costa del Sol.

Aan het begin van onze zoektocht hadden we duidelijke ideeën, maar die veranderden...

Na acht maanden scrollen door verschillende zoekmachines en enkele teleurstellingen (foto's/video's op internet komen niet altijd overeen met de werkelijkheid) vonden we onze droom: een kleine finca in de buurt van Vélez-Málaga met een fantastisch panoramisch uitzicht.

Iedereen die deze situatie kent, weet hoeveel onzekere momenten er zijn bij het kopen van een huis op duizenden kilometers afstand.


MAAR DAAR WAS VICTORIA!

Met haar bekwaamheid en behulpzaamheid begeleidde ze ons tot de sleuteloverdracht. Ze regelde een gerenommeerde advocaat en zorgde ervoor dat het huis werd ontruimd en schoongemaakt.

We zijn nu dankbaar en gelukkig en zouden Victoria en Andalucía4you altijd aanbevelen.

En mochten we het huis ruilen voor een andere woning, bijvoorbeeld vanwege leeftijd, dan komen we zeker terug.

Saludos agradecidos,

Ellen en Mike

Gitte en Michael uit Denemarken

We hebben Victoria van Andalucia4you ingeschakeld om ons te helpen ons droomhuis in Spanje te vinden.

Toen we de juiste woning voor ons vonden, waren Victoria en haar team erg behulpzaam om ons te ondersteunen met de onderhandelingen en een advocaat die de controle van de woning en al het papierwerk deed.

Victoria communiceert op een open en eerlijke manier en dit wordt zeer gewaardeerd wanneer het de eerste keer is dat u een huis in Spanje koopt.

Alles heeft tijd nodig in Spanje, maar Victoria hield ons de hele tijd op de hoogte en we kregen een prachtig huis in de bergen met het meest fantastische uitzicht op de Middellandse Zee.
We kunnen onze beste aanbevelingen geven om het Andalucia4you-team te gebruiken voor het kopen van een huis.

Met vriendelijke groeten,
Gitte en Michael

Anita and Pieter

Wat een avontuur hebben wij beleefd de afgelopen maanden. Eerst een lange zoektocht naar een huisje zoals wij hem in gedachten hadden. Ineens kwam er een foto van alleen een zwembad voorbij. Ik klikte op de foto’s en heel verrassend was dit het huisje wat voldeed aan onze wensen! Alleen het was in een heel ander gebied dan waar we in eerste instantie aan het zoeken waren. Ik vroeg een bezichtiging bij Andalucia4you aan en we vlogen naar Malaga om samen met Victoria “the property” te bekijken. Hond mee, kind mee en bij aankomst kreeg ik kippenvel wat voor mij een goed teken was. Het huisje was keurig onderhouden en bood perspectieven om het helemaal naar onze smaak te maken. We verkenden het gebied en waren gecharmeerd van het “echte Andalusie” zonder veel toeristen. Er is nog veel te ontdekken en dat trekt ons juist aan, lekker touren en genieten van de prachtige uitzichten.

We deden een bod, gingen onderhandelen en op 7 november 2022 was het zover, we kregen de sleutel en werd het huisje op onze naam geschreven. Spanje zou Spanje niet zijn als alles vlekkeloos zou verlopen maar door de begeleiding en rust van Victoria bleven we vertrouwen houden dat alles goed zou komen. En ja, alles kwam in orde en zijn we nu de gelukkige eigenaren van een mini paradijsje wat we graag gaan delen met onze familie en vrienden.
Mocht iemand ons vragen weet je een Nederlandse vastgoed makelaar zou ik altijd Victoria van Andalucia4you aanraden haar accuraatheid en betrouwbaarheid was voor ons heel belangrijk.
Saludos Anita en Pieter

Gerda & Halbe

Onze wens is werkelijkheid geworden, mede dankzij Victoria van Andalucia4you.

In april 2022 gingen we naar Andalucia met Gerda haar familie, het betrof een cadeau voor de 85e verjaardag van “heit”, de vader van Gerda.

Het idee was om heit de omgeving te laten zien waar we over een tijdje wellicht een woning zouden willen kopen om vaker en langer naar Spanje te komen. Heit is gepensioneerd makelaar en zei: “wanneer we daar zijn, wil ik niet alleen de omgeving bekijken, maar ook graag wat woningen bezichtigen”. Gebeld met Andalucia4you, kreeg Gerda Victoria aan de lijn. Het was rond de paasdagen wat inhoudt dat er rond de feestdagen weinig mogelijkheden zijn om woningen te bezichtigen, bovendien was het kort dag. Maar Victoria slaagde er in om ons toch meerdere woningen te kunnen laten zien. Zo kregen we een goed beeld van de markt. Omdat we in een bepaalde prijsklasse zochten kwamen we uit bij woningen waar nog wel het een en ander aan geklust moest worden. We hebben toen besloten om in een iets hogere prijsklasse te gaan zoeken voor een woning met weinig werk.

In juni kwam er een berichtje van Victoria ze had iets gezien wat aan onze wensen voldeed. We hebben toen opnieuw een vlucht geboekt. Maar om nu voor één woning naar Spanje te vliegen… in overleg met Victoria hebben we nog een aantal interessante woningen er bij gezocht. Victoria is goed op de hoogte van het aanbod, welke woningen vrij zijn en/of gereserveerd. Wederom heeft ze toen voor ons afspraken ingepland.

Samen met Victoria hebben we alle woningen bekeken. En niet de woning waarvoor we naar Spanje kwamen, maar bij één van de andere woningen was het gevoel zo goed, dat we eerder dan de bedoeling was er helemaal voor zijn gegaan.

Sinds oktober 2022 mogen we ons dan ook de eigenaren noemen van een prachtige villa in de bergen met een magnifiek uitzicht, op 30 minuten vanaf het vliegveld en 15 minuten vanaf het strand. We hadden tijdens het proces nogal wat vragen en vonden het best wel spannend, Victoria en haar team heeft ons de hele tijd goed bijgestaan en op de hoogte gehouden. Wanneer ze het antwoord niet wist, zorgde ze er voor dat ze het antwoord voor ons vond. Wij zijn heel tevreden over het contact met Victoria!

Wij kunnen dan ook zeker Andalucia4you aanbevelen!

Gerard & Chantal

Wij zijn Gerard en Chantal, een Nederlands stel dat in het najaar van2021 besloot op zoek te gaan naar een (vakantie-)huis in het binnenland van de Axarquía.

Bij toeval kwamen we in contact met Andalucia4you en hebben we onze wensen voorgelegd aan Victoria. Door haar enorme inzet en vele contacten is het ons gelukt om ons droomhuis in de buurt van Periana aan te kopen. Ze was altijd bereikbaar en bereid om ons te helpen. Ze liet niets aan het toeval over en is van alles op de hoogte. Niets was haar te veel; ook nadat de aankoop afgerond was, heeft zij veel geroganiseerd. Of het nou ging om een aannemer zoeken of om iemand die het zwembad kan onderhouden als we er niet zijn, voor alles had zij een oplossing.

Het aankopen van een huis in het buitenland is vaak heel stressvol, maar door de geweldige begeleiding en het professionele werk van Victoria en haar team van Andalucia4you, hebben wij dit niet zo ervaren. We zijn ontzettend blij met haar en bevelen haar van harte aan.

Wim & Gitte

Hoi Allemaal,

In juni 2021 hebben wij, Wim en Gitte, besloten om onze droom proberen waar te maken. 

We komen al jaren in Andalusië.

 We hebben contact opgenomen met Andalucia4you en Victoria reageerde meteen.

We hebben haar onze “eisen” kenbaar gemaakt.

Vanuit Nederland diverse woningen gezien en aangeklikt.

Victoria stuurde ook suggesties door en keek en klikte mee.

Uiteindelijk zijn we eind augustus voor het eerst serieus op pad gegaan. 

Maar dat was h´m nog niet.

Eind september hadden we ook een aantal woningen op de planning. 

Victoria heeft ook met ons meegezocht. We wilden een cortijo / finca met grond.

Nou, we hebben heel wat bergen beklommen en bereden.

Het waren mooie woningen, maar ze waren ¨HET¨ niet.

De moed zonk ons in de schoenen. 

Maar…. Victoria had nog wat voor ons in petto.

Een heel ander soort huis, vrijstaand maar niet op het platteland.

En…. het allerlaatste huis 2 dagen voordat we naar huis gingen - Bingo! 


We zijn heel blij dat het gelukt is.

Doordat Victoria ons zo goed aangevoeld heeft hebben we zo´n mooi huis.


Op een prachtige plek.

Wij zouden zeker Victoria en haar team van Andalucia4you aanraden.

Ze voelt je feilloos aan, Is ontzettend geduldig en niks is haar teveel.

Ze helpt je waar ze kan. Het was voor ons een lange reis maar ze heeft altijd het vertrouwen gehad dat het goed zou komen. En dat klopt, tis goed gekomen.

Nogmaals 1000x dank

Carla & Ton

Wij hebben ons appartement bij Andalucia4you in de verkoop gedaan en binnen 1 week had Victoria een potentiële koper, die het ook gekocht heeft. Uiteindelijk heeft alles 2 weken geduurd. Victoria en haar team heeft ons ook goed begeleid met de hele transactie tav de verkoop. Als we weer wat te verkopen hebben of willen aankopen, zullen we weer Victoria en haar team van Andalucia4you benaderen.

Carla en Ton, Appartement Peñoncillo, Torrox costa

Marc & Lizzy

Op 01-10-2021 hebben wij de sleutel ontvangen van onze prachtige villa in de bergen van Axarquía, in het plaatje Vinuela.

We zijn gaan zoeken in april/mei 2021 en in contact gekomen met Victoria van Andalucia4you, die ons heeft bijgestaan in de zoektocht naar een huis in Andalucia.

Samen diverse huizen/villa's bezocht en al snel de juiste gevonden.

De aankoop van de villa is super en professioneel verlopen, dankzij de volledige begeleiding van Victoria en haar team.

Ben je op zoek naar een woning/finca/villa, raden we je aan om contact op nemen Andalucia4you.

Victoria, bedankt voor alles!!

Ann-Marie H.

Victoria van Andalucia4you maakte het kopen van mijn appartement tot een geweldige ervaring. Ik was nieuw bij het kopen van een huis, en in een land waar ik de taal niet sprak. Victoria was professioneel en persoonlijk en sprak vloeiend Engels! Victoria was tijdens het hele proces altijd beschikbaar om me bij elke stap te helpen.

Victoria is absoluut geweldig om mee samen te werken. Ze was een van de weinige makelaars die mij is bijgebleven, ze nam de tijd om mijn wensen/vereisten te begrijpen en vond binnen 1 maand het juiste appartement voor mij. En ze gaf me zelfs ideeën om de ruimte beter te benutten.

Victoria is net als een " friend on the inside"  die voor je werkt. Ze geeft echt om haar klanten.

Rolf and Erna

Wij, Rolf en Erna woonden met veel plezier 9 jaar in de campo in Algarrobo. Daar verhuurden wij 2 vakantiehuizen.

Na 8 jaar besloten wij ons huis te verkopen. De inkomsten van de verhuur waren niet meer nodig agv pensioen inkomsten.

De 6000 m2 grond was wel heel veel werk om netjes te onderhouden. We vroegen verschillende makelaars om ons huis te verkopen waaronder Andalucia4you.  Victoria van Andalucia4you was de makelaar die de meeste bezichtigingen organiseerde voor ons huis.  Dat gebeurde altijd in goed overleg en in een heel prettige sfeer. Toch was het een andere makelaar, die uiteindelijk het geluk had om ons huis te verkopen. Gezien de goede ervaringen met Victoria vroegen wij haar om ons te begeleiden tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning. Wij wilden een penthouse pal aan zee met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote buitenruimte. Dit penthouse moest tussen Torrox en Torre del Mar liggen. Victoria kwam met een aantal suggesties ondanks dat het volgens haar een moeilijke zoektocht zou worden gezien onze wensen en ons budget. Uiteindelijk vonden we via haar een mooi appartement  in Calaceite bij Torrox. Helaas ging dat niet door, omdat een andere koper ons net voor was.  Ondertussen was ons huis verkocht en woonden wij in onze camper. Ook hadden wij zo ongeveer alle mogelijkheden, die er waren onder ogen gehad.

Toen kwam Victoria met een optie, die niet geheel voldeed aan ons wensenlijstje. Een semi vrijstaande bungalow/villa in Torrox Park.

De foto's maakten ons echter enthousiast en toen wij het huis eenmaal bezocht hadden, besloten wij daarvoor te gaan. We hadden tijdens onze zoektocht ingezien, dat wat wij wilden zeker op redelijke korte termijn niet mogelijk was. En dit huis was prachtig. Instap klaar, geheel gemoderniseerd, alles op de begane grond. Eigenlijk een penthouse met leuke tuin en vanaf het dakterras een mooi uitzicht met zelfs zeezicht. Tijdens het koopproces waren er nog een aantal hobbels te nemen, die Victoria samen met onze advocate professioneel wist op te lossen.

Wij hebben de samenwerking met Victoria als heel prettig ervaren. Ze was eerlijk, stipt en had kennis van zaken. 
We kunnen Andalucia4you dan ook van harte aanbevelen en wensen Victoria een mooie toekomst met haar bedrijf.

Rolf en Erna.

Sebastián en Therese

Hola!

Wij zijn Sebastián en Therese, een Zweeds-Spaans koppel, we wonen in La Caleta de Vélez.

We hebben eindelijk ons pand verkocht door contact op te nemen me Andalucia4you, na 4 jaar proberen met andere makelaars en dankzij de onschatbare hulp van Victoria.

Ze is een geweldige professioneel geweest en we voelden ons heel gerustgesteld en comfortabel, wetende dat ze de leiding had over de verkoop. Victoria is heel toegankelijk en vriendelijk en we konden bij haar terecht voor alle vragen die we op dat moment hadden.

Andalucia4you is een zeer professioneel en vriendelijk team. Hun uitgebreide netwerk, inclusief advocaten en notarissen, heeft voor ons het hele verkoopproces zeer veilig en gemakkelijk gemaakt.

We zijn zeer tevreden en we hopen op Victoria´s hulp te blijven rekenen ook voor andere vastgoedonderhandelingen.

BEDANKT VICTORIA !!!

Vriendelijke groeten van Therese en Sebastián.

Maurice & Rita

Op woensdag 12 mei 2021 mochten we met trots de sleutel ontvangen van ons droomhuis in Torrox Costa.

Ongelooflijk hoe vlotjes alles hier is verlopen in deze moeilijke tijden, van harte bedankt Victoria!

Niet alles in schijn, maar durf te ondernemen en geloof in een mooie toekomst. Kijk vooruit en vertrouw de juiste personen die samen met jou (ons dus) je droom waarmaken.

Een nieuw avontuur, een nieuw begin en nog vele mooie jaren onder de Spaanse zon !

Anja en Danny

Het was al jaren een droom van mij om in het zonnige zuiden te wonen en werken.

Na een loopbaan van meer dan 30 jaar als zorgkundige, was het tijd voor een nieuw leven. Een kleinschalige B&B uitbaten, mijn eigen baas zijn en een leven zonder stress.

Ik moest enkel mijn man nog overtuigen om samen met mij dit avontuur aan te gaan. Wij hebben veel woningen bekeken ook in andere gebieden van Spanje maar Andalusië genoot onze voorkeur en meerbepaald de ‘ Axarquía streek ‘, El mejor clima de Europa en ‘ los pueblos blancos‘.

Via vrienden kwamen we in contact met Victoria aan wie wij onze wensen mochten doorgeven. Gedurende enkele weken vóór ons bezoek aan Axarquía hebben wij de woningenselecties ontvangen en bekeken vanuit Belgie en zodoende in goed overleg begonnen wij onze zoektocht met haar naar onze ideale woning. Eenmaal in Spanje nam Victoria ons een week lang mee op sleeptouw, steeds met deskundig advies, op een aangename en vertrouwde manier. Geen enkele vraag of opmerking was haar teveel. Tot we op ons droomhuisje vielen in het mooie bergdorpje Cómpeta. Alles verliep volgens plan: we deden een bod - Victoria onderhandelde voor ons en - et voilá! - 3 maanden later konden we reeds de sleutels van onze droomwoning in ontvangst nemen.

Bedankt Victoria, mede door jouw super goede samenwerking, is een wens in vervulling gegaan: https://www.casalaescala.com/

Marlen K.

Ik zou Victoria en Andalucia4You Team graag aanbevelen.

Als u op zoek bent naar een pand kunt u op reële hulp rekenen bij uw zoektocht en niets zal hen te veel zijn. 

Heeft u eenmaal iets gevonden, dan kunt u vertrouwen op een snelle, punctuele en correcte afhandeling. Andalucia4you heeft een professioneel netwerk van betrouwbare partners, juridische adviseurs en begeleidt u door het gehele koopproces naar de notaris. Andalucia4you is professioneel makelaarskantoor dat werkt hard voor U om het gewenste resultaat te bereiken.

Uitstekende ervaring!

Dank u.

Andy en Cath

We willen graag Victoria en Andalucia4you-team bedanken voor al hun harde werk en professionaliteit tijdens het zoeken naar ons droomhuis voor ons pensioen in Andalusië. Victoria was onze rots in de branding tijdens een periode van wereldwijde onzekerheid als gevolg van de Covid-19-pandemie, en zorgde er altijd voor dat we goed werden ondersteund toen de zaken in het Verenigd Koningrijk steeds complexer werden met de gevolgen van lockdown en verminderde diensten.

We kunnen haar niet genoeg bedanken voor het begeleiden van ons door het hele aankoopproces en het uiteindelijk helpen om ons droomhuis te vinden in het prachtige binnenland van Axarquía. Geweldige aftersales service en een ondersteunend netwerk ook nadat we de sleutels hebben ontvangen!

Bedankt Victoria!

We zouden niet aarzelen om Andalucia4you services aan te bevelen, omdat u een volmaakte professional bent!

José en Frans

Hola, Wij zijn José en Frans,

Ons verhaal begint in 2015, we waren op zoek naar een andere bestemming om onze vakanties in te vullen. In September hebben we een vrijstaand huis gehuurd in de bergen tussen Torrox en Cómpeta, we vonden het geweldig !!! Nadien zijn we we nog diverse malen naar Andalusië gevlogen en hebben diverse huizen gehuurd en genoten van de geweldige vergezichten, de natuurlijke omgeving, de warmte en de zon.

In het voorjaar van 2018 hebben we besloten om ons heel voorzichtig te gaan oriënteren op een leuke vrijstaande koopwoning, maar waar moeten we beginnen?

We hadden aan onze verhuurcoordinator om advies gevraagd en kwamen zodoende bij Victoria uit die als vastgoedadviseur werkte. We mochten al snel aangeven wat onze wensen zouden zijn en Victoria stuurde ons de woningenselecties door. We zijn zelf ook vanuit Nederland heel actief op alle huizensites gaan zoeken en konden dit alles aan Victoria doorgeven, zodat ze daar ter plekke kon beoordelen wat de mogelijkheden waren en of de woningen voldeden aan onze wensen.

Uiteindelijk hebben we afgesproken om in september 2018 naar Spanje te komen.

We zouden gaan toeren met Victoria en zijn naar het 1e object gaan kijken in het dorpje Iznate.

Dit object wilden we heel graag zien, maar Victoria waarschuwde ons al dat wij mogelijk teleurgesteld zouden zijn. En ja, het was toch iets anders als onze verwachting en dit zou het zeker niet worden.

Maar niet getreurd we hadden met elkaar afgesproken om er zeker een aantal jaren over te doen om uiteindelijk het plekje van onze dromen te vinden.

Het mooiste moment was toen wij ons realiseerden dat wij ons iets teveel hadden gefixeerd op de afstanden naar het vliegveld en het strand. Dus bleven wij maar zoeken tot een bepaalde hoogte in het gebied, totdat Victoria ons erop wees dat sommige afstanden zijn weliswaar langer maar desondanks een goede toegangsweg hebben en goed en snel bereikbaar zijn. Ze had een voorstel gedaan voor een villa dat te koop stond - een huis dat bij ons zou passen.

We gaven het een voordeel van de twijfel. Ze heeft toen snel geschakeld en dezelfde dag nog de bezichtiging kunnen regelen en ons naar de bewuste plek gebracht, zogezegd en gedaan.

We waren verrast, het huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een zwembad, het huis overtrof onze verwachtingen. Het uitzicht vanaf het terras reikt tot ver over het meer met een prachtig bergachtig gebied.

We zijn niet al te lang gebleven want het lag iets boven ons budget, maar we hebben toen afgesproken dat ze mocht onderhandelen, hebben een bod geplaatst en gingen terug naar Nederland. We werden per dag op de hoogte gehouden en u raadt het al binnen een aantal dagen was de koop gesloten... we konden het gewoon niet geloven maar was toch echt voor elkaar.

We zijn daarna in het vervolgtraject uitstekend geadviseerd en zo kwamen we ook via Victoria bij een uitstekende advocaat en notaris terecht.

In december 2018 had de advocaat alles uitgezocht en waar nodig gecorrigeerd en mochten we de sleutel in ontvangst nemen... Nu is het plekje omgetoverd tot Villa Vinuela.

We zijn Victoria ontzettend dankbaar voor deze begeleiding!

We kijken met plezier terug naar onze zoektocht en genieten volop van ons droomplekje onder de Spaanse zon.

Gefeliciteerd Victoria met jullie nieuwe kantoor in Caleta de Vélez: Andalucia4you!

Groeten van José & Frans

Hans & Sylvia

Wij zijn Hans en Sylvia en hebben een huis gekocht met behulp van Victoria van Andalucia4you.

Wij waren op zoek naar een Nederlands sprekende makelaar in Zuid Spanje, we hebben Andalusia4you gevonden via Google.

Tijdens een kennismakingsgesprek hebben wij onze wensen aangegeven, wij wilden heel graag een appartement aan zee.

Victoria is voor ons op zoek gegaan, voorkeuren waren Costa Tropical of kust richting Nerja/ Costa del Sol.

Uiteindelijk zijn wij in dezelfde week met Victoria wat appartementen gaan bekijken en wij vielen als een blok voor een appartement in Torrox-Costa/El Morche.

De verkoop verliep uiteindelijk heel vlot, binnen 4 dagen hebben we het verkoopcontract ondertekend bij de notaris, door de uitstekende samenwerking met Victoria en de door haar geadviseerde advocaat.

De aankoopbegeleiding van Andalucia4you hebben wij ervaren als zeer prettig.

Allereerst vinden wij Victoria heel adequaat, zeer betrouwbaar en eerlijk, een prettig persoon om mee samen te werken.

Enkele voorbeelden:

Victoria is mee geweest bij de aankoop van onze keuken -gezorgd voor aansluiting airco en internet en extra stroom op ons dakterras

We hebben dit huis nu bijna een jaar en wij zijn heel blij en verliefd op de omgeving; Je hebt hier alles: strand/ bergen/ pittoreske dorpjes/ veel keuze in restaurants en barretjes/ groot winkelcentrum en vliegveld dichtbij.

Kortom ben je op zoek naar een goede makelaar die ook ontzorgt, denk dan aan Andalucia4you.

Groeten uit Torrox, Hans en Sylvia

Contacteer ons

HEEFT U EEN VRAAG?

Mocht u meer informatie wensen contacteer ons gerust of maak een afspraak op ons kantoor in Caleta de Vélez.

Wij helpen u graag verder!

Welkom bij Andalucia4you! Hoe kunnen we u helpen?

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie