Gericht zoeken? Ontvang vrijblijvend selectie op maat

Aankoop van een woning met Andalucia4you

Overweegt u een huis te kopen in het Zuiden van Spanje?
Zoekt u een buitenverblijf, vrijstaande villa met zwembad of oude boerderij in het binnenland, een dorpswoning of een appartement aan de kust of commercieel vastgoed? Dan kan Andalucia4you veel voor u betekenen:

CREËER GRATIS ZOEKPROFIEL  

Start uw zoektocht met één muis klick HIER

Een huis kopen in SpanjeAndalusië is iets waar veel mensen over dromen. Spanje staat namelijk bekend om haar heerlijke klimaat, geweldige Mediterraanse keuken en gastvrije cultuur. Met name Axarquía is beroemd om haar pittoreske dorpjes en ongerepte natuur.

Het is van vitaal belang bij het kopen van een huis in het buitenland dat u zich veilig voelt in de wetenschap dat u zult profiteren van professionele en ervaren lokale adviseurs in alle aspecten van uw aankoop.

Voor uw gemak en gemoedsrust, bieden wij u één centraal aanspreekpunt aan in Spanje.

Buying a property with Andalucia4you

4-stappen-navigatie om uw droomhuis te vinden

Stap 1 Onze klantenregistratie en het samenstellen van uw zoekprofiel is geheel vrijblijvend

Het aankopen van een huis in het buitenland kent een aantal uitdagingen. Wij geloven dat communicatie is de kern van alles wat wij doen. Bij Andalucia4you verplaatsen we onszelf als het ware in u, wanneer u naar een woning zoekt. We voelen ons verantwoordelijk voor uw keuze en de levensvatbaarheid van de transactie die wij ondersteunen.

Voelt u vrij om gebruik te maken van ons zoekprofiel om uw wensen en ideeën met betrekking tot uw droomhuis met ons te delen. Onze website biedt ook een mogelijkheid om uw favoriete panden te markeren en naar ons te e-mailen. Als u al gedurende lange periode zelf on-line zoekt en uw eigen selectie van favoriete panden heeft, stuurt u deze ook gerust aan ons door. Zo krijgen we een compleet beeld van wat u zoekt en kunnen we u het beste adviseren.

Op basis van deze informatie zullen wij marktonderzoek doen en u gepersonaliseerde woningenselecties doorsturen. Uw terugkoppeling over de selecties wordt zeer gewaardeerd!

Stap 2 Financieringsmogelijkheden en financiële diensten

Als u op zoek bent naar financiering voor uw woning in Spanje houdt in gedachten dat de regels en voorschriften in Spanje heel anders zijn dan in Nederland of België. Wij zijn hier om uw vragen te beantwoorden en eventueel afspraken te organiseren bij de Spaanse banken om voor u een realistisch beeld te vormen over uw financiële mogelijkheden. U vindt hier meer informatie over hypotheken in Spanje.

Stap 3 Plan uw bezoek aan Spanje

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij deze stap, op basis van ons marktonderzoek en uw feedback, heeft u een goede selectie van woningen voorbereid om te bezoeken. Wij streven ernaar uw bezichtigingen te hebben gepland minimaal 10 dagen voordat u in Spanje aankomt. Als u Spanje binnenkort al bezoekt, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat wij uw bezichtigingen op tijd kunnen organiseren.

Stap 4 Heeft u uw droomhuis gevonden?

Zo ja, van harte gefeliciteerd! bij deze stap zullen we het reserveringscontract voorbereiden om de woning voor u veilig te stellen. Lees meer over de vereiste documenten bij het koopproces in Spanje, de aankoopkosten en de rol van de Notaris en de advocaat.

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws in de omgeving en vastgoedmarkt?

Wij realiseren ons dat zelfs als u uw bezoek goed heeft voorbereid, maar het is uw eerste keer in het gebied, kunnen uw zoekcriteria veranderen. Mogelijk zijn er andere redenen waarom u meer tijd nodig heeft en uw droomhuis nog niet heeft kunnen vinden. Gemiddeld kost het vinden van uw perfecte huis in het buitenland tussen een half jaar tot 2 jaar. Dus aarzel niet om contact te houden en zoek opnieuw contact met ons op als u uw bezoek naar Spanje weer plant. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze social media pagina's. We kijken ernaar uit om u verder te ondersteunen in uw zoektocht.

Nuttige linken naar informatie over aankopen van een huis in Spanje:

CREËER GRATIS ZOEKPROFIEL  

Met onze rechtdoorzee 4-stappen-navigatie vindt u gegarandeerd uw droomhuis. Door onze persoonlijke benadering en begeleiding trachten wij dit belangrijke moment in uw leven zo eenvoudig en zo plezierig als mogelijk voor u te maken.

Contacteer ons

BENT U OP ZOEK NAAR EEN HUIS IN SPANJE, HET GEBIED VAN MÁLAGA?

Kies uit meer dan 22.000 woningen. Maak geheel vrijblijvend uw zoekprofiel aan en ontvang uw woningenselectie op maat. Wenst u meer informatie te ontvangen, neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak op ons kantoor in Caleta de Vélez. 

We heplen u graag verder!

Welkom bij Andalucia4you! Hoe kunnen we u helpen?

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie