Gericht zoeken? Ontvang vrijblijvend selectie op maat

Uw woning verkopen met Andalucia4you

Bent u op zoek bent naar de optimale verkoop en een koper die een realistische prijs betaalt voor uw woning, de woning die u ooit had gekozen om uw thuis te zijn? Dan kan Andalucia4you veel voor u betekenen:

Selling your property with Andalucia4you

4-stappen navigatie om u te helpen met alle aspecten van uw huis verkoop

Stap 1

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg ervoor dat de papieren van uw pand in orde en up to date zijn. Lees hier meer over de benodigde documenten om uw woning op de markt te plaatsen en de verkoopkosten.

Stap 2

Wat is mijn huis waard? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende fotosessie en pre-taxatie van uw woning. Wij zijn van mening dat de communicatie is de kern van alles. We realiseren ons dat de verkoop van een woning een emotionele en daardoor moeilijk moment kan zijn. Aarzel niet om uw ideeën en wensen met ons te communiceren.

Stap 3

Starten met het adverteren uw pand - Geen verkoop - geen kosten-concept!

Via onze web site wordt uw woning op maximale schaal aangeboden via de meest populaire zoekmachines. Daarnaast heeft Andalucia4you directe toegang tot een grote kosmopolitische partners netwerk en klantenbestand dat biedt u de mogelijkheid om gratis te adverteren met uw woning binnen en buiten Europa en ook via lokale tijdschriften en sociale media netwerken. Met behulp van onze navigatie matchen wij de huizen aan potentiële kopers en kunnen wij dan ook zowel kopers als verkopers vaak helpen met een succesvolle deal.

Bij deze stap nemen wij het uitvoeren van de bezichtigingen voor onze rekening, met inbegrip van de communicatie met de advocaten en experten als dat nodig is. Vraag ons voor extra diensten voor exclusieve verkopers.

Stap 4

Koper is gevonden? Zo ja, van harte gefeliciteerd! In deze stap zullen we het reserveringsovereenkomst voorbreiden waarin o.a. de termijn voor de overdracht bij de notaris wordt besproken. Lees verder meer over de benodigde documenten voor de overdracht bij de Notaris en de Juridische diensten.

Wilt u weten wat uw woning waard is? Boek hier een gratis fotosessie en pre-taxatie. Wij helpen u graag op weg naar een optimale verkoop.

Nuttige linken naar informatie over de verkoop van een woning

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND PRE-TAXATIE AAN    

Contacteer ons

OVERWEEGT U UW HUIS TE VERKOPEN?

Neem dan contact met ons op. Voelt u vrij om gebruik te maken ons A4-verkoop aanvraagformulier en boek een gratis pre-taxatie. Als u nadere informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak op ons kantoor in Caleta de Vélez.
Wij horen graag van u en helpen u graag op weg naar optimale verkoop.

Welkom bij Andalucia4you! Hoe kunnen we u helpen?

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie