Gericht zoeken? Ontvang vrijblijvend selectie op maat

Huis kopen Costa del Sol

Droomt u over een huis kopen aan de Costa del Sol? Tijdens een vakantie in Andalusië ontstaat er bij veel mensen de droom om een huis te kopen aan de Costa del Sol. Aan de Costa del Sol geniet u namelijk het hele jaar door van heerlijke temperaturen en prachtige (ongerepte) natuurgebieden en stranden. Daarnaast vindt u in Andalusië pittoreske dorpjes en gezellige steden waar u op slag verliefd op wordt. Met behulp van Andalucia4you wordt uw droom om een huis in dit mooie gebied te kopen werkelijkheid. Wij zijn namelijk de Nederlandse makelaar van Andalusië en expert in het vinden van droomwoningen.

Hoe kunt u een huis kopen in Spanje, Costa del Sol?

Als u door Andalusië rijdt, komt u ongetwijfeld veel huizen met een bordje “se vende” tegen. Deze huizen staan te koop en u kunt hier natuurlijk altijd informatie inwinnen. Toch is communiceren en zaken doen in het buitenland niet altijd even makkelijk. Want hoe zit het met de wet- en regelgeving? Wat komt er allemaal bij een huis kopen in Spanje aan de Costa del Sol kijken? En is de verkopende partij wel betrouwbaar? Door Andalucia4you in te schakelen vindt u een oplossing voor al deze kwesties. Wij helpen u namelijk bij het vinden en het kopen van een huis én alle zaken die daar bij komen kijken.

Vanuit Nederland een huis kopen in Malaga, Spanje

Een huis kopen in Malaga, Spanje kost tijd. De meeste mensen doen er wel 1,5 tot 2 jaar over om hun droomwoning te vinden. Het is dus logisch als u uw zoektocht vanuit huis wilt voortzetten. Met behulp van onze overzichtelijke website bekijkt u ons aanbod en kunnen we uw financiële situatie alvast onder de loep nemen. Zodra we één of meerdere interessante woningen voor u hebben gevonden, kunt u een reis naar Spanje plannen. Zo kunt u -zonder tijd te verspillen!- een aantal woningen bezichtigen en (eventueel) de koop direct rond maken.

AANBOD

Aanbod

Aanbod

Creër gratis zoekprofiel

Creër gratis zoekprofiel

Nieuw op de markt

Nieuw op de markt

Buitenverblijven en vrijstaande Villa's

Buitenverblijven en vrijstaande Villa's

Onze favorieten

Zie het totale aanbod

KLANTENGETUIGENISSEN

Gitte en Michael uit Denemarken

We hebben Victoria van Andalucia4you ingeschakeld om ons te helpen ons droomhuis in Spanje te vinden. Toen we de juiste woning voor ons vonden, waren Victoria en haar team erg behulpzaam om ons te ondersteunen…

Lees meer

Anita and Pieter

Wat een avontuur hebben wij beleefd de afgelopen maanden. Eerst een lange zoektocht naar een huisje zoals wij hem in gedachten hadden. Ineens kwam er een foto van alleen een zwembad voorbij. Ik klikte…

Lees meer
Alle Klantengetuigenissen

CONTACTEER ONS

HEEFT U EEN VRAAG?

Mocht u meer informatie wensen contacteer ons gerust of maak een afspraak op ons kantoor in Caleta de Vélez.

Wij helpen u graag verder!

Welkom bij Andalucia4you! Hoe kunnen we u helpen?

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie